Strona główna / Artykuły z branży / Nowy koncept od Enata Breada

Nowy koncept od Enata Breada

Firma otwiera nowy rozdział i wchodzi na rynek restauracji

Enata Bread, właściciel marek takich jak Gorąco Polecam, Smaki z Piekarni, Szałata i Szok oraz Bakery, wprowadziła nowy koncept gastronomiczny. POZNAJE. Bakery & Restaurant to innowacyjne miejsce, które łączy funkcję piekarni z restauracją.

Na parterze mieści się piekarnia, która serwuje śniadania oraz oferuje rzemieślnicze wypieki, takie jak chleby, bagietki, ciabaty i focaccie, a także kanapki, słodkości (cornetto, danish, cannolo) i napoje – w tym oryginalne propozycje, jak maślanka czy kompot. Na piętrze, od 3 listopada, otwarta zostanie restauracja fine dining, w której karta zawierać będzie kreatywne dania, również z wykorzystaniem pieczywa.

Wszystkie wypieki i dania serwowane w POZNAJE przygotowywane są z najwyższej jakości składników pochodzących od polskich rolników i rodzinnych producentów – bez dodatku polepszaczy, konserwantów czy sztucznych substancji.
Nowy koncept znajduje się w Starym Browarze, na poziomie 2 Atrium.

Kategorie: